Kush jemi?

Kush Jemi?

Pas një pune dy vjeçare kërkimore, degustimi, përzgjedhjeje dhe vizitash në Itali dhe në bashkëpunim me somelier të kualifikuar Italian, në vitin 2018 krijuam kompaninë Wine Plus me seli në Shkodër dhe në Tiranë.

 

Ne jemi një grup shokësh, dashamirës dhe njohës të botës së verës Italiane. Wine Plus u krijua nga pasioni për verën, një markë e cila po rritet çdo ditë e më shumë.

Synimi dhe dëshira jonë është të sjellim në Shqipëri Verërat më të mira artizanale, Italiane, duke ju përshtatur konsumatorit si nga cilësia dhe çmimi.

Duke parë që tregu është i mbushur me verëra industriale, aktualisht ne bashkëpunojmë me kantina të vogla artizanale të çertifikuara nga rajone si Veneto, Toscana, Puglia, Piemonte etj. Në këto kantina vera prodhohet me metoda biologjike, pa pesticide dhe kimikate.

WinePlus ofron një shumëllojshmëri verërash të përzgjedhura nga kantinat më të mira Italiane dhe jo vetëm.

Regjistrohu

Regjistro adresen e email dhe merr ofertat e fundit nga Wine Plus!​