parallax background

Mirë se vini në
WinePlus Shop


Greco di Tufo E bardhë

Perfekte me pjatat e para të ushqimeve të detit, supave dhe peshkut të zgarës, djathrave me erza, dhe gjysmë të stazhonuar.


Pino Grigoo E Bardhë

E strukturuar në mënyrë elegante dhe të shijshme, kjo verë ofron aroma të luleve të egra.


Assiade E kuqe

Elegante në mënyrë të veçantë, në shijim dallojmë një ekuilibër të mrië ndër të gjithë përbërësit e saj, ku kënaqshëm mbizotërojnë notat aromatike tipike të vreshtës.


Amarone E Kuqe

Përqendrim i madh i aromave që të kujtojnë qershitë e zeza dhe frutat e ëmbla dhe një shije të gjatë dhe të vazhdueshme të bajames në qiellzë.

Veni,
Vidi,
Vino


WinePlus ofron një shumëllojshmëri verërash të përzgjedhura nga kantinat më të mira Italiane.